Godmorgon♥

Jag glömde att skriva igår så jag gör det nu istället. Igår var jag med Madde först så spelade vi lite wii sen gick vi till Jessie och där gjorde vi typ ingentig. Det var typ bara det som jag gjorde igår.
Men idag ska jag åka till vällingby med min lillebror,min syster och min pappa vi ska kolla på alvin och gänget tre eller pappa ska inte göra det så jag och Sanna får kolla på den med han för han vill inte kolla själv:D
Men nu ska jag gå och äta lite frukost så Hejdå.
Puss//Mia♥

Hemma..♥

Idag har jag ju varit med Jessie vi har inte gjort så mycket.
När vi vaknade så spelade vi lite på våra telefoner eller jag spelade på min Ipod. Sen gick vi och gjorde frukost det blev pannkakor och Chai latte Mummms. Juste sen så satte vi på oss en ansiksmasker. Efter det kollade jag,min syster,Jessie och Jessies syster på en film som jag har sett typ femtio gånger men den är så bra så jag såg den igen,det är i taket lyser stjärnorna.
Jag har bara några bilder att lägga in för jag tog kort med Jessies Iphone och fick bara några bilder.
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
Puss//Mia♥

Jessie..♥

Idag ska jag sova hos Jessie eller vi sover typ redan för vi är grymt trötta. Men medans vi typ halv sover så sitter vi och tråkar oss med mobilerna vi spelar Wordfeud och jag vinner haha 😃
Men jag vet inte om jag kommer att kunna blogga så mycket imorgon för att jag ska ju vara med Jessie men vi får se vad som händer.

Pusspuss//Mia❤❤

Gomorgon..♥

Godmorgon på er jag har precis ätit lite frukost det blev oboy och en macka.Idag vet jag inte vad jag ska göra men jag ska ta och ringa Jessie och då kanske det blir att jag är med henne.
Men jag glömde lägga in en bild på skorna igår så här kommer några bilder på dom..
Dom är jätte mysiga för dom är fodrade där inne :)
Skorna är från skopunkten 299:-
Puss//Mia♥

Hemma..♥

Hejhej nu är jag hemma igen jag har köpte lite saker. Jag köpte en tröja,ett nagellack,ett par byxor och sen skulle jag köpa ett par skor men dom var slut så min syster åkte in till stan för jag orkade inte men jag kommer att lägga utt en bild på dom när hon kommer tillbaka :)
Men här kommer llite bilder.
Tröja från Monki 150:-
Byxor från Cubus 199:-
Nagellack från Ålens 23:-
Puss//Mia♥

Dagens.. ♥

Dagens out fit..
Törja från jag vet inte vad ? ;)
strumpbyxor från hm 99:-

Kista♥

Har precis vaknat och ska gå ner och äta lite frukost sen ska jag dra till kista.Jag ska kolla på bio med min syster och sen ska vi shoppa lite men då är mamma och pappa med också.
Här kommer bild, inte så fin men den får duga :)
Puss//Mia♥

Mellandags..♥

Idag börjar ju mellandags rean så då fick man gå upp tidigt..Jag köpte intget men kollade lite på kameror och sånt.Men imorgon ska jag åka med familjen till kista shoppa lite kläder.
Jag har vell inte så mycket mer att säga men nu ska jag kolla på vilken affär min kamera som jag ska köpa är billigast.
Pus O Kram//Mia♥

God jul!!!♥

God jul på er alla..Idag är det ju julafton. Jag vaknade runt  åttta för vi skulle åka till min farmor klockan nio,sen när vi kom dit så lekte jag och Sanna lite med Skatten (farmors hund). Sen åt vi lite jul gröt och juleknäcke med julskinka på mummms :) Sen var det dags att öppna lite julklappar då fick jag ett presentkort på sf bio och femhundra kronor av farmor och av Göran,Tina och Meya (Göran e min gudfar och Tina e hans tjej och Meya e min kusin) fick jag en perfym,lip gloss pch ögonskuga :D
Sen när vi kom hem kom hem kollade vi så klart på kalle anka och efter det åt vi god jul mat,det var as gott.
Och sen var det äntligen dags att öppna paket igen :)
Av min lillebror fick jag ett jul kort och juleskum,av min sysster fick jag en klocka och ett örhänge,av min pappa fick jag en kamera väska för att nästa vecka ska jag köpa en system kamera, av mamma fick jag ett linne och av Jessie fick jag ett örhänge :D
Men här kommer alla bilder på grejerna.
Då får man gå på mycket bio för har fått det från min faster också ;)
Behövs till system kameran..
Luktar super gott :D
Super fina färger :)
Min lillebror är så söt :)
Mummmsit
Den är så fin
Det hade jag önskat mig
Inte så fin men praktisk :D
Tack för julklappen Jesicka :D <3
Här kommer lite bilder på min fina syster <3
Jag köpte den till henne :D <3
Juste den här fick jag min lillebror också..
Han är grymt gullig.
Puss//Mia♥

Jaaaa!!♥

Jaaaa idag är det dan före dopparedan så det betyder att det är julafton imorgon..Då blir det att öppna paket ochh kolla på kalle anka. Men ja jag hade inte så mycket att skriv om.
Puss//Mia♥

Godmorgon!!♥

Godmorgon alla jag har precis vaknat och tänkte äta lite frukos..Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra kanske kommer att var med Jessie eller någon menmen vi får se.
Här kommer en bil den är inte så fin men det får duga..
Pusspuss//Mia♥

duschat..&

Nu har jag precis ommit ut ur duschen och sitter här i min mysiga onepiece och lysnar på lite musk..Vet inte riktigt vad det blir för mat idag men det får vi se men här kommer i alla fall en bild.
Puss//Mia♥

Hemma.. ♥

Nu är jag hemma jag kom hem för en liten stund sen men åt lite då.Men i skolan så gjorde vi inte så mycket vi kollade på årets jul show.. Ja men nu ska jag ta och städa lite så pusspuss.

Dagens.. ♥

Här kommer dagens outfit.
Puspuss hejdå nu måste jag skynda mig till bussen :) <3

Förlåt!! ♥

Förlåt för att jag inte har skrivit på typ hundra år men jag har inte haft tid inte riktigt orkat men nu ska jag sätta igång igen för snart är det ju dags att köpa system kameran Nikon D5100. Men snart ska jag gå till skolan.Det är fett nice för vi börjar kvart över nio och slutar elva men det är bara för att det är sista dagen. Men jag slänger snart in dagens outfit.
Puss//Mia♥

Snnööö

Äntligen har det kommit odentligt med snö..fast det är ändå lite jobbigt för det blir så mycke slask..men men nu ska jag gå So lektionen..

Älskar er ♥

I dag var jag med mina älskade kompisar wilma och Madde. Vi var i skola som alla kanska fattar och efter det så drog vi till Kista vi kände att det var dags att jul handla lite:)
På bussen dit så pratade vi bara lite men ni skulle veta hur mycket vi garva på vägen hem, Madde typ garva som en åsna..Sen garva vi åt att vi har så dålig humor det ända vi skrattar åt är typ när vi härmar varandra så att det låter roligare.
Men men sen gick vi runt och kollade i nästan alla butiker som vi ville tills vi fick kramp i benen och satte oss och åt på food court eller inte jag jag gick och köpte en Mc flurry på Mcdonald.
Jaja sen så gick vi vidare och kollade i resten av alla affärer som vi inte hade gått till innan.Vi hittade trots allt något men det var till våra syskon eller Madde hittade bara något till sig själv ;)
Jag glömmde helt bort att ta några foton så det blir tyvär imte några eller jag kan ta något gammalt :D
Jag :D ♥
Jag och söta lilla Madde ♥
Jag och snyggingen Wilma ♥
Puss//Mia♥

outfit ♥

Töja från HM 150:-
Linne från HM 99:-
Byxor från Gina Tricot 199:-
Kram// Mia♥

Förlåt ♥

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft lte annat att pyssla med dom senaste dagarna..För det första så har min mamma klippt mitt hår,jag blev faktist as nöjd :)
Sen har jag bakat lussebullar med mamma,Sanna min syster och kaj min bror.
Sen har jag varit och kollat julklappar men jag köpte inget har inga pengar just nu ;)
Men aa jag har inte gjort så mycke mer men här kommer några bilder i alla fall..
Haha lite fail ;) ♥
Jag ♥
Puss och kram //Mia ♥

Bild..

Nu har jag precis haft bild..jag målade med pensel tyck..
Här kommer en bild.

Skolan.. ♥

Nu sitter jag,Madde,Joceline,Amanda,sanna,Wilma och Sara i biblioteket och gör typ ingenting bara tar roliga bilder..vi har snart svenska fett tråkigt..
Här kommer bilderna.

Puss//Mia

RSS 2.0