Vår/sommar♥

Ja nu har det äntligen börjat bli lite varmt ute. Länktar tills att man kan bada och bli brun:D
Idag i skolan har vi någon värdegrunsdag så jag börjar 9 så det är skönt men jag ska nog dra till bussen snart så puss

...♥

Shit vad länge sen det var jag blogga det var typ tusen år sen. Jag ska försöka ttt börja blogga lite mer nu,jag vet att jag har sagt det många gånger men nu ska jag värkligen försöka.
Gammal bild;D
Puss

Spring♥

Ja nu är det ätligen Mars så det betyder att snart är all snö borta.Det är redan vår i luften och snart kommer alla gå runt med vår jackor och solglasögon.
Men jag länktar grymt mycket till när man kan ta fram sina sommar kläder. Så mysigt att gå runt med shorts,linnen ,converse och solglasögon mumms.
Måste värkligen köpa lite mer vår/Sommar kläder.
Puss/Mia♥

Ikea♥

Hej idag har jag varit på ikea där köte jag en garderob,lådor och galjar.Så idag har jag alltså byggt ihopp den eller pappa hjälpte mig.
Men snart ska jag gå och kolla på kontoret.
Puss♥

Måndag,Tisdag,Onsdag och Torsdag♥

I måndags så var jag med Jessie typ hela dagen vi pratade mest sen spela vi lite på våra telefoner som alltid.Sen följde vi med hennes Pappa och farmor till Willys där köpte vi godis och typ tre stutsbollar.
Efter det sågjorde vi inte så mycket mer.
I tisdags så skulle Jessie ha sovit hos mig men det gjorde hon inte för att hon typ var sjuk så jag var bara med min syster hela dagen.
I onsdags så körde jag laserdome med min pappa,lillebror,hans kompis och Madde det var as kul första omgången så dog jag typ hela tiden och kom typ sist men andra omgången så kom jag faktist två och dog inte lika många gånger.Men jag hade glömmt kameran hemma så jag kunde inte ta några bilder.
Igår så skulle jag vara med Madde men jag orkade inte så jag åt frukost och lunch med Sannas pojkvänn och Sanna (min syter) och sen åkte jag,mamma och Sanna till åka till Ikea för att jag behövde en garderob och en ny säng.
Fett söt ♥
En bild från google för jag hade ju ingen annan..
Mummms!!
Puss♥
RSS 2.0