Valborg/Födelsedag!♥

Åååå äntligen är det valborg det är typ bara en månad kavar tills skolavslutning fett nice.Idag ska jag vell bara äta gått och vara vid majbrasan med kompisar.Men jag ska också fira min pappa för han fyller år idag så det kommer lite gäster hit.
Så grattis på födelsedagen pappa ♥

Handboll!♥

Hej igår och idag har jag haft en handbollscup det var as kul man blandar  killar och  tjejer i samma lag så cupen hette mixcupen.
I gruppspelet så vann vi alla tre matcher och i slutspelet så åkte vi ut i kvartsfinal mot rosersnäs fast det var bara med 1 boll så det var lite irreterand.Fast vi förlorade, så var det  jättekul.
Men vi hade två lag, ett som hette ksk 1 och det var jag med i och ett som hette ksk 2 och dom mötte också rosersnäs och dom förlora tyvär också fast det var också med en boll tror jag :D

Jag har inga bilder att lägga ut en för att hon som tog alla bilder har inte hunnit lägga ut dom än.


Puss <3

Förlåt..♥

Förjåt att jag inte har skrivt så mycket den här veckan men mitt internet har du fu**** ur hela veckan men jag tror att det börjar bli normalt igen ;D
Men i lördags så sov jag hos Jessie vi gick ut och fota och sen kollade vi på två filmer en som heter Som man bäddar, den är as bra och en som heter fjorton suger, det är as dålig.
Förra måndagen sov Jessie hos mig och vi tog as många bilder men jag komer att lägga ut dom nr jag kommer hem sen efter skolan :D
Puss ♥

This is how we do it♥

Idag har jag varit i skolan fast jag har fortfarande lite ont i huvudet. Men när jag kom hem så fotade jag lite sen åt vi jättegod middag det blev fläskfilé,potatisklyftor,sallad och bea mummms.Efter det då målade jag mina naglar ♥LILA♥.Sen så började jag göra en bull smet.
Men nu så sitter jag här framför datan och väntar på att bullarna ska jäsa så snart är det dags att göra dom :D
Här kommer några bilde som jag tog↓
Purple↑
Black and white↑
Påsk↑
Bluuue↑
♥Purple nails♥

Sjuk!!:(

Jag gick hem lite tidigare från skolan idag för att jag hade sjukt ont i huvudet..Men när jag kom hem så la jag mig och kollade på bigbrother för jag hade typ missat 5 avsnitt.
Sen har jag typ inte gjort någonting men aja puss puss.

School!!

Åååå i helgen var jag på cup i Sundsvall vi vann alla tre matcher på lördan och på söndan så förlorade vi mot Borlänge:(   Så idag är jag fett trött så det käns som att jag kommer att somna i skolan;)
Men nu ska jag dra så puss.

RSS 2.0