Tråktråk..

Nu så sitter jag här i skolan och tråkar som vanligt med mina älsklingar Wilma,Madde och Joceline.
Vi ska snart börja NOn så hej då..

Bloggblogg..

Nu har jag startat en blogg med mina bästisar Wilma och Madde kolla gärna in den på www.fotoprinsessorna.blogg.se .
Men bara så att ni vet så kommer jag fortfarande att fortsätta att blogga på den här bloggen så sluta inte att följ min blogg:)<33

Puss//Mia<3

Skola!!

Jag har fett tråkigt jag sitter och typ bara tar massa kort på Joceline,Wilma,Madde och Sabina :D
Här kommer bilderna..

outfit ♥

Linne från ullare 50:-
Tröja från HM 150:-
Leggings från ginatrocot 99:-
Kramiz// Mia♥

Första advent:)

Nu är det äntligen första advent vi har precis tagit fram jul stakar och jul stjärnor resten tar vi fram lite närmare jul..
Maten idag var jätte god det blev lax, broccoli och potatis mumms.
Efter det blev det bara mys med familjen vi kollade på Harry Potter och dötsrelikerna del 2 den var jätte bra.
Samtidigt som vi kollade på filmen så satt vi och mummsade i oss godis och popcorn.
Sen blev jag super glad kan ni gissa varför??
Det hade börjar snöa min dröm gick i uppfyllelse;))
Alla kanske inte hoppades på att det skulle komma snö men det gjorde jag för det måste ju ändå vara snö första advent och snart är det ju jul och då måste det verkligen vara snö!
Men nu ska jag gå och lägga mig jag är skit tröt jag håller typ på att dö..
Puss// Mia

Godmorgon ♥

Igår så blev det lite sent så jag kunde varken skriva om matchen eller om kvällen men det ska jag göra nu istället.
Vi körde ju mot Vallentuna första halvlek stog Madde i mål hon släppte in fem och i andra halvlek släppte jag in fyra.
Det blev 9-9 häldre lika en att man förlorar.. Sen kollade vi ju på när gubblaget körde mot kirrona ksk vann med med 44-20...
Jag vet inte vad jag ska göra idag jag kanske ska på utvecklings träning men vi får se vad som händer:)

Puss// Mia <3

Förlåt..

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft massor av läxor och sont men men.
Igår var jag med min älskade Moa vi gjorde inte så mycket vi gick typ bara runt i hela brunna.
Men nu ska jag snart dra till ekhammarshallen ska på match vi ska möta vallentuna vi har förlorat mot dom några gånger men den här gången ska vi se till att vinna;)
Efter det ska vi bara mysa med laget och gå och äta på alexandra typ sen blir det Kroatien möta hoss några kompisar vi ska nog bestämma ett datum som vi ska åka då men ja vi får se vad som händer..
Puss O Kram//Mia♥

Rita..

Förlåt för jag inte har bloggat på några dagar men jag har haft massa läxor att göra.. Men nu så har jag jätte tråkigt så jag sitter och gör en ful teckning.. Jag är inte riktigt klar:)
Puss hej då :) <33

Skolan...

Nu har jag tråkig musik..vi gör inte sp mycket vi kollar typ bara på en mongo film...har bara jätte tråkigt vet inte vad jag ska skriv om så hej då;)

Trööööööttt..♥

Heej och förlåt att jag inte har skrivt något idag men jag har varit så himmla tröt..Jag vaknade typ nio för att jag hade handbolls match kl elva och sen så skulle vi samlas kl tio i ekhammarshallen.Vi körde mot åkersberga det gick skit bra vi vann med typ 18-2 tror jag gjorde bara ett mål.
Sen när jag kom hem åt jag lite pizza sen spelade jag temple run jag har fått ett nytt rekord 3 miljoner 995 tusen någonting.
Nu sitter jag här framför datan och kollar på bloggar men håller nästan på att somna.
Sen tror jag ska gå till trappan när det öppnar men vi får se vad som händer..
Puss//Mia♥

Hemma..

Jag kom hem från trappan för en liten stund sen vi gjorde inte så mycket där som vanligt vi spelade bara temple run haha jag fick nytt rekord 2 931 95 haha inte så mycket men jag är inte så bra på det..Jag får typ damp på det där spelaet hela tiden;)
Ful men den får duga ;) <333

Bild!!

Nu har jag precis haft bild..har typ inget att skriva om jag har fet tråkigt..

Sötnos!!

Ni ska veta hur fantastisk den här personen är hon fins alltid där när man behöver henne.
Moa du ska veta hur mycket jag älskar dig du kan alltid ringa mig när du är lessen eller om du bara vill prata om något du kan alltid komma till mig,älskar dig gumman
Ålskar dig mest av allt <33333
Pusssssssssssss

Skola!!

Snart är det dags att dra till skolan som första lektion har jag idrott inte så kul men det får man stå ut med.Jag börjar nio så det är också ganska skönt skulle vilja börja senare. jaja men jag hade inte så mycket att säga så pusspuss :)
kramizzar ;) <3

Outfit!!

Outfitt!!
Tröja
Köpt från Hm
150 Kr
Byxor
Köpta fårn BikBok
99 kr
Jag ;)
Puuuusssss

13 November

Förlåt att jag inte har bloggat dom här senaste dagarna men jag har typ inte haft någon tid. Igår så var några kompisar här för våra föräldrar bowlade med några som jag inte vet vilka dom är. Då var vi hemma och kollade mäst på film och spelade guitar hero rock band. Det var as kul för Pontus en av våra kompisar skulle poppa popcorn i kastrul och det typ svämmade över så det blev helt kaosigt.
Idag så har jag varit med min älskade Jessie vi har kollat på lite film sen har vi kollat när dom körde paintball ( Vi vågade inte vara med), juste vi körde lite guitar hero rock band också haha vi var sämst ;)
Nu ska jag kolla bloggar Puusss.

Handboll!!

Nu är det dags att gå till handbollstränningen. Ska bara äta lite sen är det dags att dra. Hoppas vi kommer göra något roligt på träningen annars gör vi typ samma saker varenda träning så tråkit.
Men man får hoppas på det bästa ;)
Puss <3

Hemma..

Nu är jag hemma har precis kommit hem från trappa vi spelade lite fotboll i hallen. Ni ska veta hur mycket jag suger på fotboll jag kan typ inte ens träffa j***a boll J***n
Men nu ska jag ta och äta lite är as hungrig.
Pusspuss

Heeeej..

Nu har jag nästa precis kommit hem från trappan, vi spelade bara pings och pratade som vanligt. Och nu sitter jag här framför datan och äter lite godis;)
Vet inte vad jag ska göra mer har det rätt tråkit som ni kanske märker men.
Puss <3

Outfit!!

Godmorgon!!

Godmorgon nu sitter jag här framför tv och kollar på the voice.
Jag ska snart äta lite frukost sen ska jag gå till bussen.
En gammal bild men har ingen annan bra.
Men ni får ha det så bra pusspuss <3

7 november!!

Hej jag kom precis ut från duschen och sitter här och bloggar nu.
Idag har jag inte gjort så mycket..typ bara varit på trappan och pratat och spelat pingis. Sen gick jag hem vid halv fem för att gå på träningen som började kl halv sex och nu sitter jag här och äter glass.
Juste idag på gympan så spelade vi badminton eller vad det heter,efter den här dagen kommer jag att hata de för jag missar den dära boll jäven typ hela tiden.
Ful bild men den får duga.

Vill ni...

Vill ni bli dagens blogg i så gå in på www.ammm.blogg.se och läs mer.

Lite kort inlägg men vet inte vad jag ska skriva mer så Puss <3

Bio!!

Snart är det dags att åka till Vällingby för Kaj,jag och pappa ska kolla på Tintins äventyr. Jag hade endå inget att göra så jag åker med.
Sen ska vi kolla lite i affärerna då får jag se om jag hittar något att köpa.
Jag kommer att ta lite kort som jag lägger upp när jag kommer hem sen och då kommer jag säga om den var bra eller dålig..

5 november!!

Idag har jag inte haft så mycket tid för att blogg men jag kan berätta nu vad jag har gjort idag ;)
På morgonen städa jag bara en massa men jag hittade två styckna system kamerror som säkert är från 70-talet jag ska visa en bild på dom sen. Jag tyckte faktiskt att dom var riktigt coola.
Sen har jag gått ut i skogen med min pappa,min syster Sanna,min lillebror Kaj och hanns kompis Yakob men det var inte så länge. Vi tränade bara på att sikta lite med våra paintball vapen för jag är inte så bra på det.
Sen har jag vell inte gjort så mycket mer.
Men nu ska jag kolla på någon film med min Familj. Vet inte vad det blir för någon men det får vi se :)
Första kameran :)
Andra kameran :)
Här kommer lite bilder jag tig från paintballen :D
Pappa :D
Sanna ;)
Paris hehe :D
Puss <3

Moa..

Idag var ju jag med min älskade Moa vi gjorde inte så mycket vi fotade bara lite sen spelade vi på våra ipod men mäst av allt så pratade vi. Jag värkligen älskar henne hund Zlata han är grymt söt man kan typ inte sluta att klappa. Juste vu gick ju ut med honom också efter det kastade vi lite bär på bilar (vad busiga vi var) ;).





Älskar dig Moa <3

Godmorgon!!

Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska bara klä på mig och äta lite frukost sen ska jag kolla när bussarna går för jag ska snart till min namntvilling.
Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar nog på något tror vi ska fota lite.
Om ni undrar varför jag kallar henne min namntvilling är det för förnamnen är typ lika dana (Mia o Moa) och efternamnen låter också typ lika dana (Brangmo o Grambo).
Kolla in hennes blogg den är super bra www.onlymoaslife.blogg.se

Puss

Godis..

Har typ inget att göra nu så jag visar hur mycke godis jag fick när jag sålde jultidningarna. :D
Puss o Kram <3

Rosa..

Det var super länge sen jag kollade på rosa. Jag tror att senaste gången jag kollade på den då var jag nog bara 6 år. Jag typ älskade att kolla på de. Så jag och min Syrra tänkte lägga oss i sängen och kolla på den :)



Pusspuss

Post..

Nu har jag precis varit uppe i centrum och hämtat ut jultidningsbeställningen. så ska packa det i några påsar och skicka ut mail att dom har kommit.. I år fick jag inte lika mycket som förra året,förra året kunde jag välja en ipod  och lite pengar men i år kunde jag bara ta godis och ganska mycket pengar men pengarna behövs för snart är det dags att köpa system kamera ;)

♥♥
Puss ♥

Äntligen..

Äntligen är jag hemma nu och kan lägga ut bilderna från kryssningen,internet var så segt på båten så man kunde typ inte gå in på någon sida och på ipoden kunde man inte lägga ut bilderna.
Jag kommer att lägga ut några videos på några killar som uppträdde på båten dom kallades HUNKS dom var as snygga men jag kan inte lägga ut dom nu för det var michelle som filma.
Men här kommer massa bilder.
Min frukost första dagen ;)
Lunchen ;)
Middagen ;)
Haha Sanna :O
Michelle (driv) :D
Roliga tunnelbanor dom var oranga :P
:D
Hytten
Godis :D
Busskorten var rosa ;)
Fina :)
Mummmms :O
Man ser inte så bra men man kommer se bättre på videon :)
Mamma :D
Puss <3

Internet!!

Jaaaaa!! Det fixa sig med internet. Jag blev super glad när jag fick veta att det fanns wi fi på båten så nu kan jag blogga som vanligt igen.
Jag kan inte ladda upp några bilder för jag är ju inne på min iPod och den typ cpar sig så jag lägger in alla bilder när jag kommer hem istället.

Puss :*

Nuuu...

Nu drar vi jag tycker att det ska bli jätte rolig.
Som sagt kommer jag att ta lite bilder..
Lite kort inlägg men jag hade inte så mycket mer att säga jag skulle bara sig hej då <3

Här kommer en lite gammal bild!!••

Godmorgon!!

Godmorgon...Idag blir det kryssning med mamma,min syster Sanna och Michelle (Sannas kompis).
Då blir det att äta god mat på buffén och lite shopping.
Jag tror nog att jag inte kommer att kunna blogga så mycket för jag kommer varken ha något internet till min iPod eller någon data att skriva på så vi får se hur det blir.Jag kommer i alla fall skriva när jag kommer hem på onsdag.

Puss<3

RSS 2.0