26 Februari 2012 ♥

Hela dagen igår var jag Jessie vi gjorde typ ingenting förutom att gå ner till lillsjön och fota lite och sen spelade vi på vara telefoner, vi spelade ett as klul spel som heter Sea Stars.
Älskar dig Jessica♥

Semeldagen♥

JAaa idag är det semeldagen och jag har precis ätit en semla det var as gott.MEn här kommer en bild på  in fina semla :D

Dagens vill ha♥

Super fin ringar ju.
Sjukt fin shorts vill ha dom nu!!
Älskar skort dom är as snygga ju.
Så jävla coolt örhänge eller ear wrap:D
Puss//Mia♥

Hej♥

Hej idag har jag varit med jessie vi har inte gjort så mycket vi har typ bara pratat,spelat Guitar Hero Word Tour och jag har fixat en ny blogg till henne om ni vill checka den så kan ni gå in på http://jessicaschwark.blogg.se/ den är super bra.
Men hon gick hem typ precis så nu har jag det jättetråkigt:(
Haha den får jag bjuda på ;)
Söta Jessie♥
Puss//Mia♥

Handboll..♥

Hej på er idag har jag handbolls match ska bli super kul för jag har inte tränat på ganska läge för jag har inte mått så bra.
Men ja kl 2 börjar typ första matchen då ska vi möta bollstanäs och andra matchen börjar typ 1530 och då ska vi möta uppsala och mot dom måste vi peppa varandra för förragången körde vi lika mot dom :D.
Efter det så kommer jag åka hem och dusch och när jag är klar med det så kommer Jessie till mig för hon ska sova här.
Puss <3

Hallo..♥

Hej jag kom hem för en gansga lång stund sen för jag hade håltimme på sista lektionen så vi slutade tjugo i ett i stället för att sluta tio över två typ.Men nu när jag kom hem så har jag kollat på sylisterna på tv5 play.
Men klockan sex så ska jag till trappan för min klass ska ha klassmiddag och efter det ska vi kolla på någon film jag vet inte vilken.
Jag kommer ialla fall att ta med kameran så jag kommer att ta några blder:D
Här kommer en gammal bild har ingen ny.
Puss//Mia♥

♥ Alla Hjärtans Dag ♥

Glad alla hjärtans dag på er alla min små sockertoppar.Vad har ni gjort idag då? Jag har själv bara varit i skolan eller jag hade bara halvdag idag för vi skulle göra någon engelska uppgift hemma istället.
Men när jag kom hem så kollade jag lite på "sylisterna" sen gjorde jag engelska uppgiften.När mamma kom hem så gjorde vi en tårta mums.
Foto:Nikon D5100 /18-55 mm
Massor av pussar och kramar från mig♥

Home..♥

Nu är jag hemma jag har ju varit i skolan som ni kanske förstår det var inte så jobbiga lektioner idag vi hade bara idrott,Spanska,Musik och Engelska.Efter det gick jag till trappan med Wilma och Joceline en liten stund.Sen kom min pappa och hämtade mig och sen lämnade han mig på tandläkaren för jag skulle dit och nu är jag hemma och äter en lyckokaka mumms.Jag kommer inte ihåg vad det stog på min lapp nu igen men skit samma.
Puss <3

Igår 12 Februari 2012 ♥

Hej igår var jag hos min farfar typ hela dagen där åkte jag skridskor och typ bara var med mina kusiner. När vi kom dit så åt vi lite soppa som min låtsas farmor hade gjort det var super gott. Sen skjusade jag mina små kusiner på någon släde runt sjön det var as kul :D
Efter det åkte jag lite skridskor med pappa,jag typ ramlade hela tiden.
Men här kommer massa bilder från idag :D <3
Söta Sannna och kusin Wilma♥
Gulliga kusin Meya♥
Haha fin bild;)♥
Foton:Nikon D5100

Gästbloggar ♥

Hejhej ♥

Nu har jag designat om Mias blogg. Hoppas hon blev nöjd och att ni alla tycker det blev bra. ♥

För att komma till min blogg klicka på bilden eller [HÄR] =)♥



Puss o Kram // Carro ♥

11 Februari 2012 ♥

Hej idag har jag gjort ganska mycket fast kanske inte så roliga grejer precis.
Först vaknade jag typ kl 10:00 sen gick jag upp åt lite frukost sen var det dags att städa jag hade typ saker över hela golvet;)
Efter det hoppade jag in i duschen lite snabbt och tvättade håret. Sen skulle jag dra iväg för pappa hade träning och jag skulle kolla på handboll i hallen, det var inte specielt roligt för det var typ 02:orna som körde jag trodde att set var pojkar 99 som skulle köra fast dom kanske körde lite senare.
När jag kom hem åt jag nudlar till lunch. Typ efter det har jag bara suttit här framför datan och skickat bilder till Carro för hon ska göra en header och design till mig :D <3
Ni kan kolla in hennes blogg på http://welastforever.blogg.se den är super bra, hon skriver med sin kompis Gabbi.
Men nu ska jag dra och äta lite pankakor.
Foto:Nikon D5100
Love you baby ♥
Puss//Mia♥

Hemma!!♥

Nu är jag hemma jag har ju varit på skolan som kanske alla förstår efter det gick jag till trappa där spelade jag och typ fem till ett jätteroligt spel som heter "Med andra ord" jag tycker att ni ska prova att spela det det är as kul.
Men nu är jag hemma och sitter och äter glass det är super gott :D
Foto:Nikon D5100
Puss//Mia♥

Skooola♥

Hej nu sitter jag här på skolan och skriver rent några svenska saker som jag måste göra.Vi slutar snart men jag orkar typ inte skriv mer så jag är inne på facebook istället.
Men nu måste jag dra hej då..

Hjälp...&Hearts;

Hjälp vad länge sen det var jag blogga.Asså jag har värkligen inte haft någon lust men nu ska jag typ börja igen.
Den här senaste veckan har jag inte gjort så mycket i måndags så bakade jag macarons igår var jag bara hemma för jag är typ förkyld och idag var jag i skolan.Vi hade Nationella prov as tråkit men jag tror att det gick bra:)
Idag hade jag igentligen träning men har ont i halen och är super förkyld så jag hoppar det.
Men här kommer lie bilder som jag har tagit den senaste tiden jag inte har bloggat :D
Foto:Nikon D5100
Puss//Mia♥

Godmorgon!!♥

Godmorgon på er idag har jag sudiedag  det var as skönt för då fick man sova ut lite:D
Idag ska jag kanske vara med mina Älsklingar Madde och Wilma vet inte vad vi ska göra men vi hittar nog på något.Men nu ska jag typ gå och dusch sen äta lite frukost så puss//Mia


Gammal bild men orka inte ta någon ny.
RSS 2.0