Hola amigos!!

HEj på er jag har precis städat lite och ska snart skriva rent en Svenska uppgift på datan.Efter det typ klockan 12:30 ska jag åka iväg till uppsala ska ha handbolls match. Vi ska möta HK71 och skogås vi måste vinna mot skogås nu för vi förlora mot dom förra gången med bara en boll.
Puss//Mia♥

Tråk..♥

Ja nu sitter jag här och tråka med min älskade Wilma vi sitter på trappan och gör en läxa som handlar om "Det trettioåriga kriget" as tråkit men det är sånt man måste göra ibland.
Men vi är typ snart färdiga så detär nice.



Jag älskar er♥

Puss//Mia♥

Lördag,Söndag,Måndag,Tisdag♥

Hej i lördags hade jag match vi körde mot Skogås och Handen vi förlora tyvär båda men det var roligt endå.När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen skulle ja gå till trappan fast då kom Jessie istället så då stanna jag kvar hemma.
I söndags hade jag jätte roligt jag och pappa körde paintball i Farsta, man kan ju tro att det var lite kalt men vi spelade ju inne.
Mitt lag vann HiHi:D
I Måndags gick ju jag i skolan så klart vi hade massa tråkiga lektioner som alltid. Sen gick jag hem för att jag skulle ha träning.
Och sen på tisdagen så  var det ju skola igen och efter det så gick jag till tappan sen när dom stängde så gick jag upp till skolan igen för att ha utvekling samtal JÄTTE ROLIGT.
Här kommer bilder från alla dagar :D
Puss/Mia♥

Outfit..♥

Outfit!!
Tröjan är från gina 99:-
Linnet är från hm 99:-
Och byxorna är från BikBok 199:-
Puusss//Mia♥

Godmorgon!!♥

Godmorgon på er jag har precis ätit lite frukost och ska snart dra till bussen men jag slänger in dagens outfit på en gång :D
DAGENS OUTFIT!!
Tröjan är från jag vet inte vad för den är ur gammal.
Byxorna är från kappahl och kosta 199:-
Sen kommer lite andra bilder här nedanför!
Puss//Mia♥

In the school!!♥

Nu sitter jag och mina fina mopp kompisar och gör ingenting typ bara sitter och kollar instagram om ni vill följa mig så heter jag miagrambo99.
Juste nu vi har håltimme så hej dåå

Outfit!! ♥

Hej jag har precis ätit frukost och ska snart dra till bussen men jag tänkte slänga in dagens outfit först:D
Tröja från kappahl  vet inte hur mycket den kosta fick den i julklapp.
Byxor från cubus 199:-
klocka från ur&penn vet inte heller vad den kosta för jag fick den av min syster.
Puss//Mia♥

Massor av dagar..♥

hej jag har ju inte bloggat så mycket den senaste tiden men har haft fullt upp med annat.Men här kommer allt jag har gjort iallla fall bättre sent en aldrig ;)
I lördags hade jag match vi möte några blå kommer inte ihåg vad det var förlag men dom förlora vi mot med typ  3-9.Sen hade vi en till match ganska långt efter men då mötte vi bålstanäs och vann med 17-3 :D
När jag kom hem gick jag in i duschen och sen satte jag på mig en guldig tröja och blåa byxor för då skulle jag dra till trappan för där var det disco. Det var typ bara jag Madde och Wilma som dansa haha.
På söndan gjorde jag inte så mycket jag gjorde mäst leksor och sånt som man måste göra ibland.
Igår så gjorde jag inte heller så mycket då var jag bara i skolan sen var jag vell på trappan ock tråka som alltid med mina muppiga kompisar :D
Nu idag har jag bara gått i skolan som alltid och haft tråkig svenska med tråkiga Jonny och sen gick jag till trappan idag igen men det gör jag varje dag så det är absolut inte konstigt;) Sen när jag kom hem har jag bara suttigt och gjort läxor eller jag har spelat piproll på ipoden också :D
men här kommer bilder :D <3
En bild från i lördags:D
Här kommer några bilder fån idag :)
Puss //Mia♥

HEEEJ♥

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat på typ tusen år men jag har typ inte haft någon lust elller tid men nu har jag bestämt mig för att blogga varje dag om jag hinner.
Men ja nu ska jag äta lite frukost sen ska jag ta bussen till skolan och har tråkiga lektioner som vanligt :(
gammal bild men jag har ingen bra bild som är ny.
Puss/Mia♥

Hemma..♥

Igår kom jag hem från Säfsen vi har ju var där och åkt skidor och snowbord. Jag åkte både och men det var roligast att åka snowbord.Vi bodde i en jätte fin stuga där det var ny rennoverat och mysigt.
Men igår så åkte vi hem. Nästan precis när vi kom hem åkte jag och pappa och köpte min systemkamera, den är jätte bra :D
Sen när kom kom hem efter det så var det bara att göra sig lite fin för då drog jag till sandsborg för att Felicia skulle ha tjejkväll det var jätte roligt. Sen sovde jag över där och kom hem för typ en timme sen men nu ska jag äte lite och sen ska jag och min syster ta lite bilder :D
Puss //Mia♥

Packa♥

Nu är det dags att packa för imorgon ska jag åka till dalarna och åka skidor. Då kommer jag tyvär inte att kunna blogga men jag kommer hem på fredag eller lördag så då kommer jag att skriva.
Men ja nu ska jag gå och packa.
Puss//Mia♥

2012♥

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft så mycket annat för mig. Men ja igår var jag hos några kompisar med familjen. Vi åt jätte god mat,det blev oxfile,potatisgrateng och bea mumms.Ja sen sköt vi massor av raketer både små och stora. Asså jag kunde inte ta några bilder för jag har ju inte köpt min kamera en men nu har jag så mycket pengar så jag ska försöka åka iväg ch köpa den någon dag den här veckan.
Så här kommer en bild från google.
Puss//Mia♥
RSS 2.0