▲Lussebulls bak▲

↓Recept↓
 
Smeten
1 Paket/Påse Jäst
15 dl Vetemjöl
5 dl Mjölk (40°C)
100 g Smör, Rumsvarmt
250 g Kesella
2 Påsar Saffran
1,5 dl Råsocker
1 tsk salt
 
Garnering
1 Ägg
Russin
Choklad (föredrar vit choklad)
 
Gör så här 
Blanda jästen och mjälet. Tillsätt smör, Kesella, saffran, råsocker, salt och sist mjölk. Blanda till en slät deg. låt degen jäsa i 30 min. Ta upp degen och forma dom som du vill du kan också sätta i lite russin eller choklad i så att det blir extra gott.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0